DOS’46 got talent groot succes!

  • november 3, 2013

DOS’46 kan terug kijken op een zeer geslaagde ‘DOS’46 got talent’-avond. In sporthal De Eendracht was er vrijdagavond playback, dans en spiritualiteit met tussendoor de presentatie van de A-selectie en het nieuwe verenigingstenue.

De leden van de CreaComm hadden De Eendracht omgetoverd tot een waar artiestenparadijs, waarvoor vanaf deze plaats hartelijk dank! Van rode loper tot een verlicht podium, overal was aan gedacht. Tijdens het eerste gedeelte van de avond was het de beurt aan de jongste jeugd. En naast korfbaltalent bleken zij ook over voldoende artistiek talent te beschikken. En van podiumvrees was totaal geen sprake. Naast de enthousiaste kinderen waren ook de trainers/coaches van al deze ploegen deelnemers van de acts. Uiteindelijk ging E3 er met de hoofdprijs vandoor. De bijbehorende taart ging er vast in als… taart!

Na de pauze werd de A-selectie gepresenteerd. Roelof Jan Vochteloo, die dit gedeelte van de avond aan elkaar praatte, gaf trainer-coach Herman van Gunst, aanvoerders Bastiaan Nijmeijer (DOS’46 1) en Rick Wessel (DOS’46 2), nieuwkomer Nynke Sinnema en Sven Jonker, terug van een langdurige blessure, de kans om hun visie te geven op het komende seizoen. Daarnaast kon het aanwezige publiek voor het eerst het nieuwe verenigingstenue aanschouwen. Want met de nieuwe kledingsponsor Muta Sport uit Leeuwarden gaat DOS’46 met een retro-look op een eigentijdse manier terug in de tijd, aldus voorzitter van de sponsorcommissie, Harmen Tjeerdsma.

Het laatste gedeelte van het programma was het de beurt aan de oudere jeugd en de senioren. Want ook daar werden er meerdere verborgen talenten aangeboord. Van de zen-act van de B-aspiranten en de ballerina’s van DOS’46 5 tot de Nieuw-Zeelandse dans van de B-selectie, alle deelnemende teams lieten zien dat er naast korfbal nog meer verbindende elementen zijn binnen de vereniging DOS’46. Juryleden Nico Buiten (alias Gees), oud-speler Casper Boom en voorzitter Koos Flinkert bekroonden de spelers van DOS’46 5 tot de artistieke talenten van dit moment en zij gingen er dan ook met de eer en de bijbehorende taart vandoor. Anchorman van de avond, bestuurslid Bert Baylé, bedankte vervolgens het publiek en alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om deze avond tot een groot succes te maken.

Want dat was het. Een groot succes, waarbij DOS’46 weer heeft laten zien dat het meer in huis heeft dan korfbal alleen. Op de afterparty die volgde was het op de klanken van Remco de Boer (DJ Bemkus) nog lang gezellig en werd er al druk gespeculeerd over wat de aanstaande competitie de rood-zwarten zal brengen. Want het zaalseizoen gaat komend weekend van start, zodat alle Dossers nu weer de focus kunnen leggen op het ontwikkelen van hun korfbaltalenten!

Voor de foto’s van huisfotograaf Henk Slagter, klik HIER.