KID

Jeugdopleiding DOS’46

KID (Korfbal Instituut DOS’46) is meer dan het opleidingsprogramma voor jeugdkorfballers, trainers en coaches van DOS’46. KID is er ook voor alle jeugdkorfballers, trainers en coaches uit de regio. De doelstellingen zijn individuele talentontwikkeling, een blijvende doorstroom van eigen jeugdtalent naar de selectieteams van DOS’46 (met als eindstation de A-selectie), een sterke afdeling breedtesport, regionale uitstraling en samenwerking en ledenwerving en -binding.

Spil in het web van de jeugdopleiding is het Hoofd Jeugdopleiding DOS’46 (HJO). Het HJO wordt ondersteund door de commissie KID. In het seizoen 2013-2014 zijn de contouren van KID neergezet door het eerste HJO, Clubman en oud-international Daniël Hulzebosch.

KID wordt gesponsord door Van Lente Timmerwerken, MR Schilder, Schoon!, AH Abe Brouwer en Multiselect.

 

—————————————————————————————————————————

Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is een concept van het KNKV voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. De Kangoeroe Klup van DOS’46 is op zaterdag van 11:00 – 12:00 uur in sporthal De Eendracht. Als u meer te weten wilt komen over de Kangoeroe Klup, neem dan een kijkje op de website van het KNKV of neem contact op met Karin Winters door een e-mail te sturen naar kid@dos46.nl

 

Voor de kids heeft de Kangoeroe Klup ook een leuke site: www.kangoeroeklup.nl

 

—————————————————————————————————————————

 

Kleutergym

Kleutergym is voor kinderen van 3 tot 6 jaar en wordt gegeven op woensdagmiddag van 15.15 – 16.00 uur in sporthal De Eendracht. Alle kinderen mogen twee proeflessen meedoen en daarna beslissen of ze het hele seizoen mee willen doen. Het is praktisch als de kinderen tijdens het gymmen gekleed zijn in een sportbroekje, T-shirt en gymschoenen.

Meer informatie en opgave: kid@dos46.nl of neem contact op met Silke Wolters of Manouk ten Kate.