DVO/Accountor – DOS’46 (23-16)

  • maart 13, 2021

DOS’46 wist geen punten te halen in Bennekom en zal flink aan de bak moeten voor de derde plaats. Na een dramatisch begin maakte Mart Vrielink de 1-1, maar daar bleef het dan ook bij in het eerste kwartier. DVO kon tot een 8-1 voorsprong komen waardoor het voor DOS’46 ontzettend moeilijk werd dichterbij te komen. Zo werd de ruststand uiteindelijk 12-6.

Ook na rust bleef het verschil tussen beide ploegen steeds rond de 7 treffers. DOS’46 was niet constant genoeg en ook Max Malestein zat nog niet terug in het wedstrijdritme. Uiteindelijk werd het 23-16 en zal DOS’46 volgende week moeten winnen van KCC/CK Kozijnen om nog derde in poule B te worden.

 

Scores DOS’46:

Leander Zwolle 5, Amber van Doorn 3, Mart Vrielink 2, Tessa Lap, Melvin Frieswijk, Eline van Veldhuisen, Pascal Frieswijk, Max Malestein, Fardau de Boer.

 

Mediasamenvatting:

Meppeler Courant: DOS’46 komt zwakke start niet meer te boven in Bennekom

De Stentor: DOS’46 moet in strijd om de derde plaats nog flink aan de bak

RTV Drenthe: DOS’46 ruim onderuit bij DVO

Korfbal.nl: Recap #9