Sponsor van de week: De Laat Teammanagement

  • oktober 26, 2020

De Laat Teammanagement richt zich op de ontdekking en ontwikkeling van competenties en talenten van medewerkers. Wij geloven namelijk dat wanneer alle teamleden hun eigen, maar ook elkaars kwaliteiten kennen, het team als geheel tot betere prestaties komt. De Laat Teammanagement is het overkoepelende orgaan van De Laat Teamuitjesmakelaar.nl en HypoVisieNoord.nl. Voor teamuitjes, teambuilding of speciale events, kunt terecht bij De Laat Teamuitjesmakelaar: wij kunnen alles op maat aanleveren. HypoVisie Noord biedt diverse diensten aan voor zowel de ondernemer alsook de werknemer voor o.a. consultancy, coaching en training, kwaliteitsmanagement, assessments en bedrijfsprocessen. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een kop koffie! Laat je door ons verrassen. Jacco de Laat (tel: 06-524 328 28).