Bestel een DOS´46 mondkapje!

  • september 12, 2020

De supportersvereniging van DOS’46 heeft een leuke actie! Vanaf nu kun je je eigen DOS’46 mondkapje bestellen.

Wat kost het en wat gaan we met de opbrengst doen?
Een mondkapje kost €10, waarvan €2 naar de supportersvereniging gaat. Heb je een goed idee wat we met de totale opbrengst kunnen doen? Bijvoorbeeld iets leuks voor de jeugd, of iets waardoor het nóg leuker wordt om wedstrijden van de selectie te bekijken? Laat het ons weten via supportersvereniging@dos46.nl en wie weet kiezen we jouw idee uit!

Bestellen en levertijd
Je kunt het DOS’46 mondkapje bestellen via deze link.
De eerste bestelling wordt geplaatst en duurt vanaf 11 september nog ongeveer 2 weken. Hierna zal de levertijd 1-2 werkdagen zijn. Verzending kost €1,95 en is vanaf 3 mondkapjes gratis. De verzending verloopt via PostNL.

Het mondkapje
Het mondkapje is gemaakt van 100% katoen. Dit wil zeggen dat het mondkapje zelfs met langdurig gebruik comfortabel zal zitten en dat je er gemakkelijk doorheen kunt ademen. Daarnaast hebben de mondkapjes een band van elastiek voor extra comfort tijdens het dragen.
Dit mondkapje is geen medisch mondkapje en heeft geen CE-keurmerk. Het geeft daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjes. We raden daarom aan deze bedrukte mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld voor in het openbaar vervoer en voor in de auto. Met deze gezichtsbedekking kan de overdracht van virussen naar anderen worden verminderd. Het materiaal kan gewassen worden tot 60 graden Celsius.
Let op! mondkapje niet in de droger stoppen.