DOS’46 gaat door met Zegwaard en Wessel

  • februari 23, 2019

Nijeveen – Pascal Zegwaard en Rick Wessel staan ook volgend seizoen aan het roer bij DOS’46. De club en het trainersduo hebben deze week uitgesproken de samenwerking te verlengen.

Pascal Zegwaard zit in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van de Nijeveense Korfbal League-club. Rick Wessel ruilde aan het begin van het seizoen zijn plek in het tweede team in voor een plek op de bank naast Zegwaard.

‘Dat heeft hartstikke mooi uitgepakt,’ zegt voorzitter Frank Meulenkamp. ‘De samenwerking is goed, het team straalt plezier uit en het spel ziet er goed uit. We hadden eigenlijk verdiend om een paar punten meer te hebben op de ranglijst.’

Zegwaard geeft aan content te zijn dat de samenwerking wordt verlengd. ‘Ik ben blij dat ik met Rick en het team door kan bouwen. Het is een mooie bevestiging van het goede werk dat we samen leveren,’ aldus Zegwaard. ‘We moeten nu samen doorbouwen, beter en constanter worden en nog meer mooie wedstrijden neerzetten waar het publiek van kan genieten.’

Rick Wessel: ‘Ik ben blij met het vertrouwen vanuit DOS en de spelersgroep. Op deze manier kunnen Pascal en ik door met dezelfde groep. We hebben laten zien dat we mee kunnen doen. Nu is het zorgen dat we dit uitbouwen en een volgende stap maken.’

Foto’s: Herry Borrink