Trainers / coaches gezocht voor jeugdteams

  • augustus 21, 2016

Op 22 augustus starten de trainingen voor het nieuwe veldseizoen. Op zaterdag 27 augustus zijn er voor de meeste jeugdteams oefenwedstrijden. De teamindeling, het trainingsschema en het programma voor de oefendag zijn al eerder gecommuniceerd.

In het trainingsschema zijn combinaties van teams gemaakt die op dat moment samen trainen. Als de trainers de groep willen verdelen dan bepalen ze onderling wie welke groep traint.

In het schema staan de coaches en trainers van de jeugdteams vermeld. Je ziet dat er ook nog een aantal witte vakjes zijn. Op dit moment zoeken we nog coaches voor de F2, E1, E4, D2, C4, B3 en A3. Van een coach wordt verwacht dat hij/zij het team begeleidt en coacht tijdens de wedstrijden.

Vergeleken met vorig jaar is een groot aantal trainers gestopt hierdoor is er een tekort aan trainers ontstaan. We zoeken voor de meeste jeugdteams nog trainers die samen met de hoofdtrainer een training willen geven. Ook als je niet altijd kunt is dat geen probleem, alle hulp is welkom.

Zou je wel aan de slag willen als coach of trainer dan kun je contact opnemen met Emiel Katoele, Klaas Bakker of Johan ten Kate.