Harjan Visscher en Max Malestein niet bij WK onder 19

  • maart 26, 2015

Zoals u al heeft kunnen lezen op NLkorfbal zullen Harjan Visscher en Max Malestein niet deelnemen aan het Wereldkampioenschap -19 jaar. Dit heeft Leon Simons samen met zijn assistent Michiel Gerritsen besloten.

Deze keuze is gemaakt vanuit het oogpunt dat een speler zich moet richten op één taak. Leon Simons is van mening dat het voor de ontwikkeling beter is als zij volgend jaar uitkomen in de Korfbal League, iets waarvoor DOS’46 op dit moment nog volop in de race is. “We hebben besloten dat zij zich puur en alleen gaan richten op hun clubactiviteit”, aldus de bondscoach.

Bovenstaande is in overleg gegaan met Daniël Hulzebosch, beide spelers en de coaches. DOS’46 waardeert het dat dit het standpunt is van het KNKV en is trots dat beide heren dit positief hebben opgepakt.

Max Malestein (links) en Harjan Visscher (rechts):

03-IMG_1431 04-IMG_1434