Dynamic No-Break verzorgt WIFI in De Eendracht

  • februari 20, 2014

We kunnen er bijna niet meer zonder: een mobiel met de mogelijkheid om te internetten, te twitteren en de tussenstanden van andere wedstrijden bij te houden. En dat willen we natuurlijk ook tijdens de wedstrijden van DOS’46 in De Eendracht.

De verbindingen in De Eendracht waren niet geweldig, maar dankzij Dynamic No-Break is dat nu verleden tijd! Het bedrijf van Marco Engel verzorgt alles op het gebied van statische (nood)stroomvoorzieningen. Van verhuur tot verkoop en het benodigde onderhoud. En Dynamic No-Break heeft er (samen met de onderhoudscommissie) voor gezorgd dat er WIFI in De Eendracht is.

Dus aanstaande zaterdag met z’n allen de verschillende ploegen van DOS’46 aanmoedigen en testen of je gebruik kunt maken van WIFI. Marco Engel en Dynamic No-Break: bedankt!

De sponsorcommissie