KorfbalXtra-extern gaat van start

  • januari 7, 2014

Maar liefst 33 kinderen zullen vanaf 12 januari beginnen met KorfbalXtra-extern. Eind 2013 maakten onze eigen jeugdspelers al gretig gebruik van de serie extra trainingen door toptrainers van DOS’46 en vanaf aanstaande zondag is het dus zesmaal de beurt aan de kinderen (B’s, C’s en D’s) van andere verenigingen.

Elke zondagochtend zullen er in sporthal De Eendracht vijf toptrainers aanwezig zijn om de kinderen de fijne kneepjes van het korfbal bij te brengen. Meer dan twintig trainers met een DOS’46-link zijn bereid gevonden mee te werken aan deze KorfbalXtra-trainingen, waaronder Gerald Aukes, Nico Buiten, Roger Hulzebosch, Harmen Tjeerdsma, Janco Schiphorst, Trienke Koopmans, Jan Wiegers, Haralt Lucas, Roelof Koopmans en Christian Lucas. Zij worden bijgestaan door verschillende selectiespelers en oud-toppers van DOS’46.

De trainingen worden op 12, 19 en 26 januari en 2, 9 en 16 februari 2014 gegeven van 09.00 – 10.30 uur. Naast de zes trainingen (met elke training een gratis dorstlesser) mogen de kinderen gratis een thuiswedstrijd van DOS’46 bijwonen, krijgen ze een KID-t-shirt en een KorfbalXtra-certificaat. Voor de ouders is er elke training gratis koffie met koek.

De trainers hebben er verschrikkelijk veel zin in en de kinderen vast ook. Publiek is uiteraard van harte welkom!

Daniël Hulzebosch
Hoofd KID (Korfbal Instituut DOS’46)

Collage