Nieuwe trainingspakken voor de jeugd

  • januari 4, 2014

Alle jeugdteams van DOS’46 hebben zaterdag 4 januari nieuwe trainingspakken gekregen. Deze mooie nieuwe pakken zijn van het merk MUTA, onze kledingsponsor, en het zijn dezelfde pakken als de A-selectie heeft! De pakken voor de senioren zullen ook spoedig volgen.

Op de foto showt DOS’46 E3 het trainingsjack na hun gewonnen wedstrijd van vanochtend.

Elk jeugdteam heeft zaterdag een tas met de nieuwe pakken gekregen en de jeugdcommissie verzoekt alle jeugdleden om het oude trainingspak gelijk in te leveren, zodat de jeugdcommissie een tas met alle oude pakken retour krijgt. Deze oude pakken schenkt DOS’46 aan een nader te bepalen goed doel. Is je oude pak niet compleet of beschadigd, meld dat dan even bij je coach.

We hopen dat iedereen veel plezier aan de nieuwe MUTA-pakken zal beleven.

Namens de jeugdcommissie van DOS’46,

Johan ten Kate