DOS Dolle Driegangen Diner Draagtas

Dit jaar bestaan we 75 jaar maar zoals iedereen weet hebben we de festiviteiten met betrekking tot dit jubileum doorgeschoven naar 2022. Toch willen we deze bijzondere mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan en dus laten we het ‘good old’ DOS Dolle Driegangen Diner terugkeren, zij het volledig coronaproof! Koken op afstand, in je eigen keuken en met je eigen zogeheten bubbel. Maar wel allemaal dezelfde gerechten, in hetzelfde weekend en met hetzelfde clubgevoel!

Wat gaan we doen?

We hebben, in samenwerking met sponsors uit de horeca, DDDD-Draagtassen voor volwassenen én kinderen samengesteld met daarin de verse ingrediënten voor een overheerlijk drie-gangen menu. Deze tassen zijn via onderstaande link te bestellen en kosten € 35,00 per volwassene en € 17,50 per kind (leeftijd: t/m 12 jaar). De tassen zijn vervolgens op vrijdagmiddag 28 mei a.s., tussen 16.00 en 18.30 uur, af te halen bij de speciaal hiervoor ingerichte drive-thru op het parkeerterrein bij onze veldaccommodatie. Tevens ontvangen de deelnemers op deze middag een link in hun e-mail naar het filmpje met de kookinstructies. Deze kookinstructies worden gegeven door topkoks van de deelnemende restaurants. Ze worden hierbij geassisteerd door een bekende Dosser. Welke Dosser dit is? Dat zal blijken in het filmpje! Iedere deelnemer kan dus zelf bepalen op welk moment of welke dag er gekookt gaat worden. Wij adviseren echter wel om de draagtas uiterlijk zondag 30 mei geleegd te hebben, anders bestaat de kans dat de tas vanzelf wegloopt.

Voor wie is de DDDD-Draagtas?

De DDDD-Draagtas is voor iedereen die van lekker eten houdt, het leuk vindt om verrast te worden, graag in de pannen roert of de buik nog lang niet vol heeft van onze mooie club! Herberg ‘Plein uit Meppel heeft met zorg het kindermenu samengesteld. Bij de volwassentas is De Rietstulp uit Giethoorn verantwoordelijk voor het voorgerecht, komt het hoofdgerecht uit de koker van Ludiek uit Havelte en neemt Smit Giethoorn het nagerecht voor hun rekening. Allemaal stuk voor stuk restaurants met een neus voor lekker eten. Ten slotte zorgt Bonbon Atelier A3 uit Hattem ervoor dat ook bij het natafelen de tong gestreeld zal worden. Helaas is het, organisatorisch gezien, niet mogelijk om rekening te houden met dieetwensen. Het is een beetje zoals op de kampweek: eten wat de pot schaft! En of het allemaal nog niet genoeg is; naast al dit lekkers is er voor de kinderen een leuke prijs te winnen en is er een aantal volwassentassen waarin een Golden Ticket is verstopt. Dit Golden Ticket geeft recht op een dinerbon. Extra feest dus voor de winnaars!

Belangrijke data:

  • Vrijdag 14 mei: uiterlijke datum voor opgave.
  • Vrijdag 21 mei: uiterlijke datum waarop het bedrag, wat de deelnemers moeten betalen, bijgeschreven moet zijn.
  • Zondag 23 mei: de deelnemers ontvangen een mail met informatie m.b.t. de voorbereidingen (denk aan aanschaf van basis-ingrediënten zoals peper, zout, olie).
  • Vrijdag 28 mei: afhalen van de DDDD-draagtas (parkeerplaats veldaccommodatie) en de deelnemers ontvangen een e-mail met de link naar de instructiefilm.
  • Vrijdag 28 t/m zondag 30 mei: DOS Dolle Driegangen Diner ‘jubileumstyle’.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Bestel dan snel je DDDD-Draagtas via het onderstaande formulier of deze link, want
clubliefde gaat nog altijd door de maag!