Zaterdag 26 maart LDODK/Rinsma Modeplein – DOS’46

  • maart 23, 2022

Zaterdag 26 maart neemt DOS’46 het in Gorrdeijk op tegen LDODK/Rinsma Modeplein. DOS’46 zal uit zijn op revanche na de nederlaag van vorige week dinsdag in Nijeveen. Beide ploegen zijn nog volop in de race voor een ticket in de play-offs.

DOS’46, KZ en LDODK/Rinsma Modeplein hebben alle drie vier punten met nog één duel te gaan. Wint DOS’46 dit duel, dan plaatst het zich als nummer vier voor de play-offs (DOS’46 onderling resultaat beter dan KZ). KZ moet om kans te houden zelf thuis winnen van DVO en dan hopen dat DOS’46 niet wint (KZ onderling beter dan LDODK). Dus geldt voor LDODK dat het minimaal een punt moet pakken (dan onderling resultaat beter dan DOS’46) en dat KZ niet hetzelfde resultaat mag halen. Bij een gelijkspel in zowel Gorredijk als Koog aan de Zaan is het DOS’46 dat op basis van onderling resultaat van de drie ploegen de gelukkige is.

Volg de ontknoping zaterdag door DOS’46 te steunen in Gorredijk, of kijk de wedstrijd via Eyecons.

Aanvang 20.00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van het duo Luttik/Kok.
Voorafgaand aan dit treffen, spelen beide reserveteams ook tegen elkaar.

Ander nieuws

Ga naar de bovenkant