Nieuws

Spaar voor je eigen teamuitje met de vlaggenactie!

Spaar voor je eigen teamuitje met de vlaggenactie!

September 4th, 2018

0 Comments

Vanaf maandag 10 september starten DOS´46 en Stichting Waarborgfonds Meppel met de vlaggenactie. De vlaggenactie is een initiatief van Stichting Waarborgfonds Meppel, waarbij het de bedoeling is dat ieder huishouden in de Gemeente Meppel voorzien wordt van een gratis vlag van de gemeente. Hierbij is DOS’46 verantwoordelijk om de vlaggen huis-aan-huis te bezorgen in de gehele Gemeente Meppel. Bij de vlag zit een brief bijgevoegd, welke de actie zal verduidelijken voor de inwoners. De actie zal plaatsvinden van 10 september tot 1 oktober.

Alle jeugdteams van DOS’46 worden bij de actie betrokken en dragen een steentje bij voor zowel de club als voor het eigen team. Voor het rondbrengen van de vlaggen zal DOS’46 een bepaald bedrag krijgen waarbij de opbrengst voor 80% naar de club gaat en de overige 20% naar jouw eigen team. Het is de bedoeling dat de jongste jeugd (Kangoeroes en F-teams) in samenwerking met de trainers en teamouders de vlaggen in Nijeveen gaan rondbrengen. De E,D,C,B en A teams gaan naar Meppel toe en krijgen hierbij ook de ondersteuning van trainers, (team)ouders en vrijwilligers. Vanaf donderdag 6 september krijgen alle teamouders en coaches instructies van de werkgroep, over de vlaggenactie.

De vlaggen kunnen op maandag 10 september of op woensdag 12 september tussen 19.30 en 20.30 uur opgehaald worden bij de familie Keizer op Kolderveen 92.

Voor vragen stel ze gerust aan één van de leden van de werkgroep.

Werkgroep vlaggenactie DOS’46
Sjoerd van Dijk
Nicolle Jacobs
Bastiaan Nijmeijer
Rick Wessel
Frank Meulenkamp
Marlous Keizer
Bert Lok

Comments are closed.