Event

Blauw-Wit – DOS’46
16
Feb
2019

Blauw-Wit – DOS’46

  • Location:Amsterdam
  • Venue:Blauw-Wit hal
  • Length:08:00 pm

Aankomende zaterdag staat voor DOS’46 alweer de 13e competitieronde op het programma. Dit weekend reist de rood-zwarte formatie uit Nijeveen af naar de hoofdstad, waar zaterdagavond Blauw-Wit de tegenstander zal zijn.

DOS’46 zal na de nipte nederlaag bij TOP/SolarCompleet en het knappe gelijkspel thuis tegen PKC/SWKGroep het goede spel vervolg willen geven middels een overwinning in Amsterdam. De wedstrijd tegen Blauw-Wit is daarnaast direct een strijd om de zesde positie in de ranglijst. DOS’46 wil dolgraag deze positie in de ranglijst overnemen en de goede vorm doorzetten richting de slotfase van de competitie. De ploeg van Pascal Zegwaard en Rick Wessel wil daarnaast een definitief gat naar onderen slaan, om niet meer in gevaar te kunnen komen in de laatste fase van het seizoen.

De Amsterdammers die de laatste weken wat weggezakt zijn op de ranglijst hopen middels een overwinning nog enigszins uitzicht te houden op de felbegeerde vierde plek, welke recht geeft op play-offs aan het eind van de competitie. De ploeg van Barry Schep zal bij een nederlaag de positie op de ranglijst dus overgeven aan de Nijeveners en zal dan ook de ambitie om bij de eerste 4 te eindigen uit het hoofd kunnen zetten.

Wedstrijden in het verleden tussen DOS’46 en Blauw-Wit zorgden veelal voor veel goals en spannende wedstrijden, dus er wordt volop spektakel verwacht in Amsterdam. Om 19.30 uur zal scheidsrechter Ronald Buis de wedstrijd middels het eerste fluitsignaal op gang helpen in de hoofdstad.